Най-новото откритие за тяло като на супермодел

Брой прегледи: 3795

Дебел или слаб? Топ модели вече се възползват
от новото откритие в отслабването
Нова, безвредна алтернатива на гладуването променя начина, по който професионалните модели и участничките в конкурси за красота остават във форма и запазват своята фигура в продължение на години, дори десетилетия.

Обмисляла ли си някога да взимаш таблетки или хапчета с неясно съдържание само и само да се сдобиеш с мечтаната фигура? Преди 2-3 години шоу бизнесът и модната индустрия казаха "край, стига вече" на нездравословно слабите модели. Сега, все повече на мода е естественият и здравословен външен вид. За професионалните модели, актрисите и певиците е задължително да имат сияещ, здрав външен вид. Вероятно ти също силно желаеш да изглеждаш зашеметяващо добре, подобно на своите идоли – да бъдеш в отлична форма, с изваяна фигура?

Макар и да дават резултати, строгите диети и гладът са много опасни. Те довеждат, в повечето случай до така нежелания йо-йо ефект. Самата истина е, че това е много вредно за теб! Всяка година се харчат милиарди долари, за да се намери напълно безопасна, натурална алтернатива – здравословно отслабване плюс запазване на нормално тегло, като в същото това време човек се храни редовно. Целта на това е модели, актриси, певици и др. да изглеждат все по-добре и по-добре, без да вредят на своето здраве. Защо е необходимо това? Звездите се страхуват да бъдат дебели и да изглеждат зле и нездравословно. Кариерите им биха пострадали от това – няма да има фотосесии, излълнения на живо, няма да се снимат във филми. Всеки човек иска да има слаба фигура и да изглежда добре. Представи си най-малкото, че самата ти си звезда. Кой не би искал да се чувства така? Хората ще ти се възхищават. Без съмнение ще имаш много по-високо самочувствие. Освен това ще ти бъде много по-лесно да се издигнеш в службата. Да изглеждаш и да се чувстваш добре ти гарантира успех и с другия пол.

Сега, след дълги години на изследвания учени достигнаха до революционно откритие - подобрена комбинация от аромати (малки ароматни кристали). Това е безвреден начин да ускориш своя метаболизъм и да запазиш оптималното тегло.

Наскоро професионалният модел и актриса Адриана Лима видя ползите от използването на тези кристали като добавка към своята храна. Лима стана застъпник на Нидора още от първите пъти в които използва продукта, казвайки за това на приятели и други супермодели от модната индустрия: "Този продукт дава резултати. Аз вярвам в резултатите повече от всичко друго. Виждам тези резултати по своето тяло!"
Адриана Лима – професионален модел и актриса
Топ моделът Адриана Лима споделя - "Този продукт даде желаните резултати!"


Научните достижения в основата на ароматните кристали:

Твоето тяло контролира своето тегло по естествен начин. Функцията на метаболизма е да ускори работа когато килограмите идват в повече. По този начин метаболизмът ти помага да намалиш телесните мазнини винаги, когато организмът ти усеща, че килограмите му са в повече. Докато се храниш твоят мозък отделя ензими, които казват на тялото ти да започне преработката на храната.

За жалост, тялото ти може да отделя тези ензими само за ограничен период от време. Така че, ако продължиш да се храниш, както често се случва, тялото ти няма да може да преработи храната. Каква е причината? Липсата на ензими, които да кажат на тялото ти да започне преработката на храната. В резултат на това ти трупаш мазнини. И без значение колко силно искаш да отслабнеш и колко усилия полагаш, това няма да се случи, защото тялото ти трябва да отделя тези хормони за по-дълъг период. Напрактика, тялото ти има единствено нужда от малко допълнителна помощ и ти ще съумееш да свалиш нежеланите килограми. По-важно, ще съумяваш да контролираш теглото си.

Приемането на добавка, съдържаща подобрено съчетание от ароматни кристали заедно с хранатa ще ти даде необходимия тласък от който се нуждаеш. С негова помощ ще свалиш ненужното тегло и ще поддържаш килограмите в оптимални нива.

Истинските ползи от използването на ароматни кристали за сваляне и контролиране на теглото:

  • Значително намаляване на телесните мазнини, особено в проблемните зони
  • Ускоряване действието на метаболизма ти
  • Чувстваш се отлично, в същото това време тялото ти изгаря мазнините по естествен начин
  • Допълнителна подкрепа за имунната ти система
  • Незабавен ефект с дълготрайни резултати
  • Подпомага отделянето на храносмилателни ензими за по-дълго време. Това помага за по-лесен и здравословен контрол на теглото и по-бързо изгаряне на мазнините

Дженифър Анистън – актриса, режисьор и продуцент
Aмериканската актриса Дженифър Анистън е новото лице на Нидора в САЩ
Компанията все още обмисля коя европейска знаменитост да избере за своята кампания в Европа


Кои са най-добрите продукти с ароматни кристали?

Напрактика има само един продукт. Каква е главната причина само един продукт да присъства на пазара? Производството на точното съчетание ароматни кристали е скъп и бавен процес. Освен това, печалбата за компанията производител би била много малка. Малко компании биха склонили да инвестират в подобно производство. Все пак, ефикасността на тази формула е научно доказана и високо оценена от изтъкнати специалисти. Това означава, че дава резултат. Сега, след като ефикасността на ароматните кристали е била официално потвърдена, екипът от учени открил формулата реши да я патентова. Въпреки прогнозите за високи производствени разходи и ниска печалба една определена компания се насочи към това да предложи тази иновация на потребителите, като за тази цел закупи патента. Добавката е на пазара в САЩ и Европа. Позната е под две различни имена – в Европа може да се намери под името Нидора

Сега вероятно си задаваш въпроса защо Нидора e така предпочитана? С какво Нидора превъзхожда другите продукти за отслабване? Нидора e прахообразно вещество, а не хапче. Едни от последните научни изследвания доказват неопровержимо, че продуктите под формата на прах са 4 до 5 пъти по-ефикасни от тези под формата на хапчета. Защо ли? Прахообразните вещества се усвояват от небцето и езика. Това са частите на твоето тяло, които усвояват най-бързо веществата. Взимайки хапчета вместо прахообразни средства, ти намаляваш съвсем съзнателно свойствата на продукта, както и скоростта на неговото действие. Ето защо е силно препоръчително да приемаш вещества под формата на прах, а не хапчета.

Нидора поставя нови стандарти при добавките за отслабване и бързо набира все по-голяма популярност. Все повече и повече хора виждат видими резултати от употребата на Нидора. Напрактика, компанията производител на Нидора спечели наскоро наградата на Американската асоциация на диетолозите "Изгряваща звезда" и европейския й еквивалент – наградата "Обществено здраве". Тези награди се връчват за доказана ефективност и за високо качество на произведените продукти.

Редица професионални супермодели, актриси, млади жени – всички те споделиха, че Нидора действа при тях. Ще продължиш ли да се измъчваш с диети или да се потиш във фитнеса без съществени резултати? Ще продължиш ли да гладуваш и да излагаш здравето си на риск? Или ще се възползваш от тази възможност, за да видиш най-накрая желаните от теб резултати?

Важна информация: Нидора предоставя най-любезно специално промоционално предложение за всички наши читатели, за ограничен период от време. Кликни тук и се възползвай от специалното промо предложение

Разбери още
nidora
Дани Симова ионтересно и полезно инфо мерси, ще зема да провам нидора
Отговор · Харесай · в 7:45 pm
nidora
Сиси Харитонова нидора е най-доброто! От февръуари съм свалила 20 кила и ги държавече не ползвам нидора само ако ще преяжадм си слагам през празниците особено помага ми да не надебелея пак :))
Отговор · Харесай · в 7:49 pm
nidora
Фани Жотева ехе, браво бе мацка, еалата.
Отговор · Харесай · в 7:55 pm
nidora
Мелката Бонева една приятелак се занимава със здравословно хранене и ми каза че арома терапиите са винаги били неоценени това било бъдешето на салянето на килата, всикчо е научно доказано, здрава работа
Отговор · Харесай · в 7:58 pm
nidora
Cилвия Христова Какво от това дали е научно доказано или не, важното е да действа няма знчение и кой го произжеда искам само нормално тегло!
Отговор · Харесай · в 8:18 pm
nidora
Мелката Бонева Не бъди такаква невежа разбира се че научните работи са важни, дава ни се важна информация как да свалиш, как да запазиш теглото
Отговор · Харесай · в 8:38 pm
nidora
Антония Георгиева някой пробвал ли е това чудо нидора?
Отговор · Харесай · в 8:39 pm
nidora
Криси Христова Няма начин! Не може да действа
Отговор · Харесай · в 8:39 pm
nidora
Mихаил Стоев Дали може да се ползва от мъже? Ще ми се да сваля малко и да пооформя тялото, сега следвам една програма, но май ми трябв и нещо допълнително за да изгоря по добре мазнините
Отговор · Харесай · в 8:59 pm
nidora
Шуши Колева Няма значени жени мъже. Все ще помогне. Нидора е супер да си с нормално тегло. Това е начина да свеалиш кила и да оформиш тялото. Сигурна съм че нидора ще ти поомогне, не се чуди,м действай. От 2 месеца ползвам и резултатите са ми добре. Имам енергия и тялото ми е доста изчистено.
Отговор · Харесай · в 9:29 pm
nidora
Миша Филипова на диети съм от над 6 години и за пръв път ползвам подобно нещо, засега мога да каже че е жестотрко от мсесц ползвам и определено има промяна в тялото ми и се чувствам странно добре. Добре е направен този продукт, доволни сме
Отговор · Харесай · в 9:38 pm
nidora
Лидия Петрова труднои ми е да порявам че може да ядеш храни с които се пуълнее и пак да отслабваш.
Отговор · Харесай · в
nidora
Вероника Жегова На 16 съм мога ли да го ползвам и аз?
Отговор · Харесай · в 9:49 pm
nidora
Гери Филчева Старт на 29.04 в понеделник, скоро се премерих при доктор и съум свалила 5 кила УХАААААА.
Отговор · Харесай · в 11:22 am
nidora
Деница Николаева Ползвала съм много други добавки, но тази наистина ме спаси от тлъстините и коремчето ми не е било по-готино!
Отговор · Харесай · в 11:43 am
nidora
Марта Юлиева мъжът ми свали 40 кг, да цели 40 за година без помощ... само нидора. Аз смъкнах 10 кила вода защото спряхме да се храним навън, готвя домашно. Нидора ми даде воля и сили.
Отговор · Харесай · в 11:51 am
nidora
Христина Павлова 2 месеца го пия това.свалих там 5 кила за първия нма на втория едва някви 2 кг.тва не е да не действа ама ми трябва да сваля аз повече кила./не мога да вдена как може да си ядеш квото обичаш и пак да слабееш..
Отговор · Харесай · в 1:15 pm
nidora
Виктория Варчева мисля че заслужаваш повече ти.мисля че може да зависи колко често го взимаш предукта.обикновено 2 месеца са достатъчни,ама защо не опиташ първо за един. за 2 обаче има добреа отстъпка
Отговор · Харесай · в 1:45 pm
nidora
Христина Павлова как се позлва?
Отговор · Харесай · в 2:21 pm
nidora
Виктория Варчева май трябва да почакаш 2-3 минути след като поръсиш яденето преди да започнеш да ядеш. То действа на мозука, това е разковничето.силата на ума. Вкрая на краищата всички имаме различен метаблолизъм и това което работи при един може и да не проиработи при някой друг.
Отговор · Харесай · в 2:42 pm
nidora
Елена Боева няма шанс адриана лима да позлва това. Мякой случайнои да я познава лично :)) и Дженифър анистън също:) Както и да е.аз я позвах нидора и бях малко разочарована. Все пак ослабнах с мисля 9 кг за 2 месеца. Исках да сваля 16-17 но пак става.ще продъжа да ползвм
Отговор · Харесай · в 2:58 pm
nidora
Силвето Милчева това овкусено нещо е известно от векове,наистина е ефективно и на достъпна цена. Не сужалявайте изопщо ако го използвате!
Отговор · Харесай · в 3:22 pm
  • Последни
  • Най-новото откритие за тяло като на супермодел
Слабо тяло, само 4 седмици
click here
Ако искаш да си слаба и неустоима – това е твоето решение!
Страхотно тяло сега!
click here
Дори супермоделите ползват добавки. Кликни тук – стани супермодел по своему.
LifeStyleMax Натурално отслабване
click here
Топене на мазнините и контрол на теглото по напълно естествен начин. Научи повече
Новак Джокович и  Йелена Ристич

Йелена Ристич – приятелката на Новак Джокович?

Зашеметяващата Йелена Ристич е гадже на световния номер 1 в тениса – сърбина Новак Джокович. Тя среща Джокович в спортното училище. За тях се говори, че било любов от пръв поглед. Любовата им към тениса спомогнала да заздравят връзката си. Двамата заедно са една впечатляваща двойка. Без съмнение ги очаква бляскаво бъдеще.

Анджелина и Брад се ожениха тайно?
Брад Пит и Анджелина Джоли

Анджелина и Брад се ожениха тайно?

Анджелина Джоли и Брад Пит се ожениха! Двойката се обвърза на тайна церемония! Двамата искали на събитието да присъстват само най-близки приятели и семейството. Желанието им било церемонията да остане в тайна. Разбира се няма точни сведения къде точно се е провело събитието, с какво е била облечена булката или каквата и да е друга информация... с изключение на това, че "официалната сватба" тепърва предстои.

Йелена Ристич – приятелката на Новак Джокович?